Bästa filmerna, online

Att mysa ner sig i soffan med en film om demoner, vampyrer eller spöken är det många som gärna gör en fredagskväll. Nu för tiden är det dock inte lika vanligt som förr att man inväntar tills det går någon på TV, eller att man flera dagar innan det är fredag ger sig ut för att köpa en film. Istället laddar man ner, lagligt såklart, eller kollar direkt på betalsajter online, ofta vill man bestämma spontant vad man vill se för film. Det enda problemet med detta är att det ofta händer på datorn, men med en hdmi-kabel så kan man se allt på TV:n istället!

Men visst kan det hända att man ibland köper en fysisk film för känslans skull, eller för att man inte kan hitta den online. På svd.se står det såhär:

Digital distribution kommer att innebära slutet för fysiska media med film, musik och spel. Det är ett mantra som upprepats ett bra tag. Men än så länge finns inget slutdatum för den fysiska distributionen i sikte. När det gäller film är de lagliga alternativen på nätet långt från tillräckligt bra. (Läs hela artikeln här).

Det är dock bara en tidsfråga tills vi får tips om den bästa filmen online, och sedan även ser den på datorn, eventuellt inkopplat i TV:n. Det är nämligen på internet det händer, och för den som är en riktig entusiast när det kommer till skräckfilmer så gör man rätt i att hålla sig här. Det finns störa möjligheter till att även hitta nya filmer som man aldrig hört talas om eftersom någon annan har dem som favorit.

Scroll to top