Nya skräckisar

I ett tidigare inlägg skrev vi om hur det är bra med skräck och rädsla, och hur filmer kan göra det lättare att vara modig. Det är även just därför som vi har samlat några av de kommande skräckisarna inför 2015. Vågar du titta? Det tror vi!

Kommande skräckfilmer för 2015

 • Amityville
  regisörren, Franck Khalfoun, har verkligen lyckats fånga skräcken som den är i denna film. Vi får följa en singelmamma som flyttar, med hennes tre barn, in till ett hus som snart visar sig ha en mörk historia.
  Premiär: 2 januari, 2015
 • Lazarus
  Regiserad av David Gelb, är detta en skräckthriller du sent kommer att glömma om du går för att se den. Filmen handlar om ett gäng studenter som undersöker människohjärnan och av misstag råkar döda en av dem.
  Premiär: 27 februari, 2015
 • The Woman in black 2
  Tom Harper står bakom denna film, som är en fortsättning på den första filmen med samma namn.
  Premiär: 2 januari, 2015
 • Poltergeist
  Regissören av denna läskiga skapelse är Gil Kenan och är baserad  på ett manus av David Lindsay-Abaire. I filmen får vi följa filmmakaren Sam Raimi och hans regissör som dokumenterar en familjs hem vilket har blivit invaderat av arga andar.
  Premiär: 13 februari, 2015
 • Knock Knock
  På fars dag stannar pappan Evan Webber hemma från jobbet medan hans fru och barn åker till stranden. Men plötsligt börjar det knacka på dörren och ute är det storm. Hur det slutar, vem vet. Regissören är Eli Roth
  Premiär: Under 2015
 • Crimson Peak
  Under 1800-talet i England, upptäcker en ung författare att hennes charmerande nya man inte är den han utger sig från att vara. Spännande utan tvekan.
  Premiär: 16 oktober, 2015filmrulle

Om du inte hittar någonting du gillar i denna lista av läskiga filmer, är den stora frågan om du hittar någon skräckis 2015 överhuvudtaget. Men är du inte alls intresserad av läskiga filmer är det här dock inte några filmer som du bör se. För dig kan vi istället rekommendera den här artikeln som lyfter fram andra filmer än skräckisar som kommer att ha premiär under 2015.

Med det önskar vi alla god fortsättning och ett trevligt nytt filmår!

Scroll to top